Τραμπ: Η Χίλαρι θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον κατάστηθα

Κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης υπό τις επευφημίες χιλιάδων υποστηρικτών του, στην Πενσακόλα, στη Φλόριντα, ο Τραμπ συνέχισε την επίθεσή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών, όπως έκανε και σε μια εκδήλωση για την εθνική ασφάλεια στη Νέα Υόρκη που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά το βράδυ της Τετάρτης. «Επειδή είναι τόσο προστατευμένη, θα μπορούσε να μπει περπατώντας μέσα σε αυτό το γήπεδο αυτή τη στιγμή, να πυροβολήσει κάποιον κατάστηθα, με 20.000 ανθρώπους να την βλέπουν – και δεν θα αντιμετώπιζε ποινική δίωξη, οκέι;», είπε. «Αυτό συμβαίνει στη χώρα μας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα τη μέρα που θα συνέβαινε αυτό στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο μεγιστάνας των ακινήτων.

Ο 70χρονος Τραμπ, νέος στην πολιτική, επιμένει να υποστηρίζει ότι η Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, πρώην γερουσιάστρια και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επωφελείται από το «διαπλεκόμενο» πολιτικό σύστημα. Έχει καταγγείλει επανειλημμένα την απόφαση του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) να μην ασκήσει δίωξη στην Χίλαρι Κλίντον για τον τρόπο που χειριζόταν απόρρητες πληροφορίες όταν ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, όταν χρησιμοποιούσε έναν ιδιωτικό εξυπηρετητή στο σπίτι της για να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!