«Νύχτες Πρεμιέρας»: Βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και το σινεμά

Το 22o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - «Νύχτες Πρεμιέρας» παρουσιάζει βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και το σινεμά, με pop - upshow - έκπληξη και άφθονο γκλίτερ.

Αύριο, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί η ταινία «The neon demon», στον κινηματογράφο Odeon Opera 1, ενώ θα ακολουθήσει θεματικό πάρτι στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6  - 8, Μοναστηράκι), με ειδικό προσκεκλημένο τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Βρεττό Βρεττάκο. Το πάρτι, το οποίο αρχίζει στις 23.30, θα ντύσουν μουσικά οι Djs Lilis Panos & Kissing Strangers.   

«The neon demon»

Τεχνικολόρ παροξυσμός, αιματοβαμμένα οράματα και νέον φώτα συνοδεύουν τη 16χρονη Τζέσι στο εφιαλτικό ταξίδι της στο Λος Άντζελες και τον σαρκοβόρο ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας. Είναι η ομορφιά το παν; Ο Δανός δημιουργός του «Drive», Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, απαντά, ασφαλώς, προβοκατόρικα και το κάνει μέσα από ένα γνήσιο αισθητικό ντελίριο, ντυμένο στους υψηλής ραπτικής ήχους του Κλιφ Μαρτίνεζ και προορισμένο να συναντήσει τόσο φανατικούς οπαδούς, όσο και ορκισμένους εχθρούς.

naftemporiki.gr


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!