Ο σύζυγος της Τζένιφερ Ανιστον μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο των Brangelina

Η Τζένιφερ Ανιστον ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των μίντια μετά τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Το Διαδίκτυο γέμισε meme με την Ανιστον να κάνει πικρόχολα σχόλιο για το γεγονός, μιας και ο Πιτ είχε διαλύσει τον γάμο τους για χάρη της Τζολί.

Η Τζένιφερ Ανιστον, βέβαια, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Τζάστιν Θερού.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Business Insider για τη νέα του ταινία «The Girl on the Train» και όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να ξεφύγει από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το διαζύγιο των Brangelina.

«Σαν παιδί διαζευγμένων γονιών, το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι είναι τρομερή είδηση για αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά μπορώ να πω», δήλωσε ο Θερού και πρόσθεσε:

«Είναι βαρετό να σχολιάσει κανείς οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι περνάνε μια κακή περίοδο και αυτό είναι απαίσιο».

Σχετικά με την εμπλοκή της συζύγου του Τζένιφερ Ανιστον σε όλο αυτόν τον χαμό με το διαζύγιο, ο Τζάστιν Θερού τονίζει:

«Υπάρχει μια ατελείωτη όρεξη για trash, αν και όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά τέτοια όρεξη. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν επειδή πουλάει. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!