Μέι: Ερχονται δύσκολες εποχές -Το Brexit θα πλήξει την οικονομία μας

Η Βρετανία θα πρέπει να προετοιμαστεί για δύσκολες εποχές, δήλωσε η Τερέζα Μέι, η οποία παραδέχθηκε ότι η οικονομία της χώρας θα πληγεί από το Brexit, έστω και όχι τόσο άσχημα όσο προβλεπόταν.

Η κυβέρνηση, τόνισε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα οικονομικά δεδομένα τους επόμενους μήνες, πριν καθορίσει τα δημοσιονομικά μέτρα που θα λάβει για την προστασία της οικονομίας αργότερα αυτό το χρόνο.

«Έχουμε δει τα στοιχεία που δίνουν κάποια διαφορετικά μηνύματα σε σχέση με την οικονομία αυτή την στιγμή. Πιστεύω πως η αντίδραση της οικονομίας ήταν καλύτερη από όσο κάποιοι προέβλεπαν πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, αλλά δεν θα προσποιηθώ ότι όλα εξελίσσονται ομαλά», δήλωσε.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι μπορεί να έρθουν δύσκολες εποχές. Αλλά είμαι αισιόδοξη», συμπλήρωσε, επιμένοντας ότι η χώρα της μπορεί να μετατρέψει σε επιτυχία την αποχώρηση από την ΕΕ.

Η Μέι επανέλαβε ότι οι επίσημες συζητήσεις με την ΕΕ δεν θα ξεκινήσουν πριν από το 2017, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, καθώς η Βρετανία χρειάζεται σταθερότητα, όπως εξήγησε.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!