Europa League: Με αέρα... φαβορί ο Ολυμπιακός! Έτοιμος για το διπλό

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος χρονικά στη μάχη των ομίλων του Europa League, μιας κι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γιουνγκ Μπόις στις 20:00 (OTE Sport 2, newsit.gr). Μία μόνο αλλαγή ετοιμάζει ο Μπέντο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Europa League, πανηγυρίζοντας το διπλό στην Ελβετία. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είναι το φαβορί της αναμέτρησης και μένει να το αποδείξει στο γηπέδο, το οποίο είναι συνθετικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με την αναμέτρηση με τη Βέροια, μόνο που κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι κι όχι ο Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο (ή τον Μάρτινς), με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάριν και ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Μάρτινς, Καρντόσο, Τσόρι, Ρέτσος, Ρομαό και Βιάνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!