ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης: Ανανεωμένο και πιο εκλεκτό από ποτέ!


Θεσσαλονίκη, 22/09/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης: Ανανεωμένο και πιο εκλεκτό από ποτέ!

Το ΑΒ Mega Θεσσαλονίκης άλλαξε ριζικά και το γιορτάζουμε με απολαυστικές εκπλήξεις και μεγάλες προσφορές!
Σας προσκαλούμε όλους στο κατάστημά μας στο 11ο χλμ Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου σε ένα απολαυστικό, γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο, εμπνευσμένο από τις νοστιμιές, τα αρώματα και τις μοναδικές γεύσεις της Θεσσαλονίκης!
Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν το ανανεωμένο ΑΒ MegaΘεσσαλονίκης τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
·         Πέμπτη 22/9: 11.00-14.00
·         Παρασκευή 23/9: 18.00-21.00
·         Σάββατο 24/9: 12.00-15.00
θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λιχουδιές τις οποίες ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης θα ετοιμάζει στο κατάστημα με το δικό του μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Μαζί του θα βρίσκεται και η γνωστή δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του ανανεωμένου καταστήματος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι για το τριήμερο των εκδηλώσεων, 0,20 ευρώ από την πώληση επιλεγμένων τοπικών προϊόντων θα προσφέρονται από την ΑΒ στην «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας».
Στα 3.300 τ.μ του ανακαινισμένου ΑΒ ΜΕGAπεριλαμβάνονται τμήματα «Ψωμιού & Γλυκισμάτων» και «Περί απόλαυσης» με πλούσια ποικιλία ξηρών καρπών, καφέ και σοκολάτας. Η ξεχωριστή διαμόρφωση των  «Φρέσκων» τμημάτων καθώς και τα τμήματα της Κάβας και των Καλλυντικών, μεταμορφώνουν τις καθημερινές αγορές σε διασκέδαση!
Όλοι εμείς στην ΑΒ, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, φτάνουμε μέσα από το δίκτυτων 362 καταστημάτων μας, κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά σας. Προτεραιότητά μας είναι να αποδεικνυόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε τόσα χρόνια. Ελάτε λοιπόν, για να σας φιλέψουμε, αυτή την ξεχωριστή για εμάς ημέρα και να γνωρίσετε, από κοντά, τα νέα κατατόπια του μεγαλύτερου καταστήματος ΑΒ στη Θεσσαλονίκη! 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!