Η απόλυτη ανατροπή για την ΗΟΟP BEC (εφηβικό) απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με 53-48 [φώτο] [video]

Η απόλυτη ανατροπή για το εφηβικό της ΑΟΕΑ (HOOP BEC)  στη Νεάπολη, απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων  με 53-48.
Απο το ξεκίνημα του αγώνα η Ελπίδα Αμπελοκήπων πέρασε μπροστά στο σκορ και στο δεύτερο δεκάλεπτο έφθασε την διαφορά με την λήξη του ημιχρόνου στην μέγιστη τιμή.
Στο α' ημίχρονο η ομάδα της HOOP BEC παρουσιάσθηκε νευρική στην άμυνα και επίθεση χάνοντας πολλά εύκολα καλάθια.
Στο β' ημίχρονο η ομάδα της HOOP BEC έπαιξε σκληρή και επιθετική άμυνα κλέβοντας μπάλες και μειώνοντας την διαφορά. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έχασε με 5 φάουλ τον καλύτερο ίσως παίκτη της μέχρι εκείνη την στιγμή τον Ιωαννίδη (No 6).
Τα τελευταία 2 λεπτά ήταν συγκλονιστικά. Η ομάδα της HOOP BEC συνεχίζοντας να παίζει δυνατή άμυνα πέρασε μπροστά και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και μια διαφορά 5 πόντων

Δεκάπλεπτα: 11-18,  20-33 (ημίχρονο), 36-39, 53-48    

AOEA (HOOP BEC): Κωτσιόπουλος, Μουρατίδης 11, Καρβουνιάδης, Πρατσίδης, Χατζηγεωργίου, Δάικος 8, Αθανασιάδης 7, Τσινασλανίδης, Αλβανίδης 4, Παπανικολάου 12, Φούρναρης 4, Τεκίδης 8.

Ελπίς Αμπελοκήπων: Μπάρμπας 6, Σιμόπουλος 13, Ιωαννίδης 12, Πατούδης, Βατάλης 8, Ευγενιάδης 2, Μανελίδης, Σταματίου 4, Μιχαλόπουλος, Γυμνόπουλος.


Άλλα αποτελέσματα Δόξα Ελπίδας Ευόσμου (ΔΕΚΑ) - Παναθλητικός ΑΕΣ 79-55













  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!