Αποκάλυψη! Η Χίλαρι Κλίντον είχε πνευμονία - Το video της κατάρρευσης

Η εικόνα της να αποχωρεί εσπευσμένα και υποβασταζόμενη από την εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 15 χρόνων από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη προκάλεσε (εκτός από... χαρά στον Ντόναλντ Τραμπ) νέες θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον.

Video από τη στιγμή που η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ αποχωρεί από την εκδήλωση δεν άργησε να γίνει viral. Οι συνεργάτες της υποστήριξαν ότι ένιωσε μια "έξαψη" και έφυγε για να ξεκουραστεί. Αλλά η εικόνα της να παραπατά και να χρειάζεται βοήθεια να μπει στο βαν, μάλλον δείχνει πως κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει.

Σύμφωνα με την γιατρό της, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ είχε διαγνωστεί με πνευμονία μόλις την περασμένη Παρασκευή! Σε δήλωσή του που διανεμήθηκε στον Τύπο, η Λίζα Μπάρντακ δήλωσε: "Η πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε βήχα που προκαλούνταν από αλλεργίες. Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εξετάσεων αποδείχθηκε πως έπασχε από πνευμονία. Της δόθηκε αντιβίωση και της συστήθηκε να ξεκουραστεί και να αλλάξει το πρόγραμμά της. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή 11.09.2016) το πρωί, αισθάνθηκε έξαψη και αφυδατώθηκε. Μόλις την εξέτασα, ενυδατώθηκε και αναρρώνει". 

Η Χίλαρι Κλίντον επέστρεψε στο σπίτι της στην Τσαπάκουα. Μένει να αποδειχθεί, αν γίνει αυτό ποτέ, αν πραγματικά Χίλαρι Κλίντον αντιμετώπισε μια πνευμονία ή αν τελικά έχουν δίκιο όσοι θεωρούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι κλονισμένη περισσότερο απ' όσο η ίδια θέλει να πιστεύουν όλοι...

Δείτε το video της κατάρρευσής της


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!