Άδωνις κατά Τσίπρα: "Είναι άσχετος! Θα πουλήσει και την Ακρόπολη" [vids]

Δριμεία προσωπική επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Τον χαρακτήρισε "άσχετο με τις αγορές" και το "καλύτερο παιδί της τρόικας".

"Τα καλά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι βουλευτές, οι αγωνιστές της Αριστεράς, που μιλούσαν για τα fuds των αγορών και τα γεράκια, για να μη χάσουν την καρεκλίτσα τους, θα πάνε και θα τα ψηφίσουν όλα. Κι αν αύριο ο Τσίπρας τους πει πρέπει να δώσουμε και την Ακρόπολη, θα δώσουν και την Ακρόπολη. Γιατί μπροστά στην καρέκλα τους, δεν τους νοιάζει τίποτα", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. "Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο παιδί της τρόικας είπε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ε "Τώρα ό,τι συμβαίνει" την Κυριακή (25.09.2016). Αλλά δεν... σταμάτησε εκεί!

"Γιατί χριστιανέ μου κατέστρεψες την Ελλάδα; Χάσαμε τρία χρόνια από την ζωή μας. Θα βγούμε στις αγορές το 2017, ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014. Αφού θέλεις να βγάλει τη χώρα δοκιμαστικά στις αγορές, γιατί δεν στήριξες την κυβέρνηση που μας έβγαλε το 2014;" συνέχισε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως "είναι παντελώς άχρηστος, δεν ξέρει από οικονομία. Δεν έχει ιδέα. Είναι άσχετος".

Σύμφωνα με τον Άδων Γεωργιάδη η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να ζητά εκλογές για τη παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση "εγκυμονεί κινδύνους για την χώρα" αλλά την ίδια στιγμή εκτίμησε ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν. "Θα παραμείνουν στην κυβέρνηση γιατί τους νοιάζει η καρέκλα τους. Ο μόνος από την κυβέρνηση που άφησε την καρέκλα του είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος φορά παντελόνια και παραιτήθηκε. Τον παραδέχομαι", κατέληξε.


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!