Πολάκης σε συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ: Δίνουμε 12 εκατ. και βγαίνουν και μιλάνε;

«Δίνουμε 12 εκάτ. ευρώ στο ΕΚΑΒ και βγαίνουν και μιλάνε; Αντί να πουν ευλόγησον» τόνισε ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στην τροπολογία του που προβλέπει αποζημίωση 12 εκ. ευρώ υπέρ του ΕΚΑΒ για το 2016 και συνολική αναδρομική αποζημίωση 48 εκ. ευρώ για την περίοδο 2012-2015. Απάντησε, όμως, και στις αιτιάσεις των συνδικαλιστών περί έμμεσης απόπειρας ιδιωτικοποίησης των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ λέγοντας ότι οι καταγγελίες τους βασίζονται σε ρύθμιση που ψηφίστηκε το 1999 από το ΠΑΣΟΚ.

«Είπαν ότι πάμε για ιδιωτικοποίηση των διακομιδών. Και αναφέρονται σε διάταξη του 1999» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός. Εξήγησε, μάλιστα, ότι η τροπολογία του προβλέπει τη χρήση ιδιωτικών μέσων στην ακραία περίπτωση που υπάρξει καταστροφή όλων των μέσων του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε, μάλιστα, «τηλεοπτικό σόου» τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ από άτομα που αντιλαμβάνονται ότι σε λίγο δεν θα έχουν ρόλο. «Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο» είπε ρίχνοντας τα βέλη του και στους επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΠΟΕΔΗΝ.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!