Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 12,5% για τη Ν.Δ.

Προβάδισμα της τάξης των 12,5 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 16%. Στην προηγούμενη μέτρηση του ΠΑΜΑΚ, τα ποσοστά των δύο κομμάτων ήταν 27,5% και 17,5% αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, η Χρυσή Αυγή καταγράφει 7,5%, το ΚΚΕ 5,5%, ενώ 4,5% συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Από 2% συγκεντρώνουν τέσσερα κόμματα (ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύση Ελευθερίας), ενώ 1,5% καταγράφουν το Ποτάμι και η Λαϊκή Ενότητα.

Ποσοστό 6,5% αναφέρει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα ενώ 20,5% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». 

Στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 49 ποσοστιαίες μονάδες (62% έναντι 13%), «άλλο κόμμα» αναφέρει 5% και 20% δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!