Σύλληψη 15 ατόμων το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικά στην περιοχή της Ροτόντα


Θεσσαλονίκη, 15 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστυνομικές επιχειρήσεις και στοχευμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν (15) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών

Με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας κι έχοντας γνώμονα την εδραίωση συνθηκών ευνομίας και ευρυθμίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εντατικοποίησε τις δράσεις της που υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, κατά το προηγούμενο 24ωρο, σε επιχειρήσεις και ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας (Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών - Ο.Π.Κ.Ε.) και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, περιμετρικά χώρων του ΑΠΘ και διάφορες άλλες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης:
  • Συνελήφθησαν συνολικά (15) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».
  • Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη - ηρωίνη – ναρκωτικά δισκία).
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητα κάνναβης και (117) ναρκωτικά δισκία, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη, αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!