Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου, το κορίτσι του 17

Η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου πέθανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου, νικημένη από τον καρκίνο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο πρώτο Νεκροταφείο. Επιθυμία της οικογένειας της ηθοποιού είναι να μην σταλούν στεφάνια.

Τα αντίστοιχα  χρήματα μπορούν να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Γεννημένη στην Αθήνα το '47, σύζυγος του διευθυντή φωτογραφίας Νίκου Καβουκίδη και μητέρα της ηθοποιού Μαρίας Καβουκίδου, πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το '65 ως μαθήτρια της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, στην «Ελληνική Σκηνή» της Αννας Συνοδινού ενώ συνέχισε με τον Φαίδωνα Γεωργίτση στον «Βροχοποιό» του Ρίτσαρντ Νας.

Στον κινηματογράφο «βγήκε» με το «Γυμνοί στον ήλιο» (1969) του Γιάννη Δαλιανίδη ενώ την ίδια χρονιά βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι του 17» του Πέτρου Λύκα.

Τη θλίψη του για το θάνατο της Σοφίας Ρούμπου εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

"Mε πήρε ο Νίκος ο Καβουκίδης ο μέγας του σινεμά. Έφυγε η κοπέλα του, η σύντροφος του, η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου, στις 3.30 τα ξημερώματα. Το βραβευμένο κορίτσι του 17. Πολιτική κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο τη Δευτέρα στη 1. Όχι στεφάνια, στην Κιβωτό του Κόσμου, όπως μου τα’ πε… Αντίο κυρία Σοφία, συλλυπητήρια κύριε Νίκο μου".

 


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!