Συνεχίζουμε στο δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης


Τετάρτη 19 Οκτώβρη, 3.30μ.μ., Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


1. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τετάρτη 19 του Οκτώβρη: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης

Την ίδια στιγμή που το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας φαίνεται να φουσκώνει, να γίνεται όλο και πιο μαζικό, πιο δυναμικό κι αποφασιστικό, ν' απλώνεται σ' όλη τη χώρα και να καταγράφει ήδη τις πρώτες του νίκες, κυβέρνηση και συμβολαιογράφοι, "στριμωγμένοι" από τη δυναμική του, προχωρούν σε κινήσεις αντιπερασπασμού και ξεδιπλώνουν τακτικές παραπλάνησης της κοινωνικής πλειοψηφίας, στοχεύοντας στο "ξεφούσκωμα" του κινήματος. 

Όταν δυο βδομάδες τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα και σε τακτική υποχώρηση τις τελευταίες μέρες "δεσμεύεται" ότι ΘΑ πάρει νομοθετική πρωτοβουλία για την "προστασία της πρώτης κατοικίας"...
Όταν οι συμβολαιογράφοι, με αποχή στις 12/10 και κάτι σαν αποχή στις 19/10 (δεν θα πραγματοποιήσουν, καθώς λένε, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αλλά δεν απέχουν από πλειστηριασμούς σε μαγαζάκια, χωράφια ή οικοπεδάκια ανθρώπων που οι πολιτικές κυβερνήσεων και Ε.Ε. έφεραν στην απόλυτη ανέχεια) και την ίδια στιγμή απαιτούν από την πολιτεία να εξασφαλίσει (με τις δυνάμεις καταστολής ασφαλώς) την ομαλότητα στη διενέργεια των πλειστηριασμών...

Εμείς άλλο δρόμο δεν έχουμε παρά να εντείνουμε τη δράση μας σε κάθε ειρηνοδικείο αλλά και σε κάθε γειτονιά, κάθε χώρο δουλειάς ή μόρφωσης και να απαιτήσουμε τη νομοθετική ρύθμιση του ακατάσχετου της πρώτης κατοικίας και την πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με τη διαγραφή των χρεών προς τράπεζες και κράτος και την ελάφρυνση των φτωχοποιημένων νοικοκυριών.

Δεν μπορούμε παρά ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ στο δρόμο του ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,  χωρίς ταλαντεύσεις, μέχρι το τέλος!

Την Τετάρτη 19 του Οκτώβρη, στις 3.30μ.μ., 

θα είμαστε και πάλι στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,

να μην επιτρέψουμε την αρπαγή λαϊκής κατοικίας και περιουσίας,

να διαδηλώσουμε, να ακουστεί σ' όλη την πόλη 

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
2.

Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών: Στο Ειρηνοδικείο και τις γειτονιές της πόλης ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών στις 17 Οκτώβρη Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!