Ωραιόκαστρο: “Εξαφανίστηκαν” τα πανό της Ε' ΕΛΜΕ-Θ που ανακοίνωναν την αυριανή εκδήλωση για τα προσφυγόπουλα . Ένταση μεταξύ νέων του ΣΥΡΙΖΑ και γονέων έξω απο το 1ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

"Εξαφανίστηκαν" τα πανό που κρέμασε χθές η Ε' ΕΛΜΕ - Θ για να προπαγανδίσει την εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνει αύριο το απόγευμα στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, με θέμα "Τα προσφυγόπουλα είναι καλοδεχούμενα στα σχολεία μας", με ομιλητές καθηγητή ΑΠΘ Γ. Τσιάκαλο και την γιατρό Δ. Κατσίμπα. Τα πανό ήταν τρια και τοποθετήθηκαν έξω απο τρείς σχολικές μονάδες. Όπως δήλωσαν στελέχη της Ε' ΕΛΜΕ-Θ σήμερα το πρωί δεν υπήρχαν, είχαν εξαφανισθεί.

 Επίσης, σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν την λήξη των μαθημάτων έξω απο το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν πανό και μοίρασαν φυλλάδια θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στα παιδιά των προσφύγων.
Ορισμένοι γονείς αντέδρασαν και τους ζήτησαν να φύγουν. Κάτι το όποίο έγινε λίγο αργότερα.

πηγή φώτο seleo.gr



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!