Σάββας Αναστασιάδης: Ο κ. Τσίπρας μεγάλωσε και ανδρώθηκε, μαθαίνοντας τη σύγκρουση και τη ρήξη



Σάββας Ι. Αναστασιάδης
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
14 Οκτωβρίου 2016
Δελτίο Τύπου

Σάββας Αναστασιάδης: Ο κ. Τσίπρας μεγάλωσε και ανδρώθηκε, μαθαίνοντας τη σύγκρουση και τη ρήξη

Ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης σήμερα το πρωϊ στον FOCUS FM 103.6 , στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη (14.10.2016)
« Η προσπάθεια και το ρητορικό άνοιγμα προς ένα χώρο δεν είναι αυτά που θα πείσουν την κοινωνία. Ενώ θεωρητικά φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας κινείται προς το κέντρο, προς την σοσιαλδημοκρατία, όπως αυτός την αποκαλεί, οι πράξεις του και η συμπεριφορά του δεν δίνουν τέτοια σημάδια, άρα δεν μπορεί να πείσει. Αυτό φαίνεται και δημοσκοπικά μέχρι σήμερα», δήλωσε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Focus 103,6 fm και στον Δημήτρη Βενιέρη ο Βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης, συμπληρώνοντας ,
« Η Ν.Δ. από την άλλη μεριά με το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος στην Δ.Ε.Θ. αλλά και την καθημερινή της στάση και τακτική, με την μετριοπάθεια, την ειλικρίνεια, την κριτική αν θέλετε διάθεση με ότι έχει γίνει στο παρελθόν και την αξιοπιστία, κερδίζει αυτόν τον μεσαίο χώρο, ο οποίος είναι χώρος της συναίνεσης και της μετριοπάθειας και όχι της σύγκρουσης και του διχασμού, όπως μέχρι σήμερα συμπεριφέρεται ο Πρωθυπουργός ».
Αναφορικά με όσα είπε ο Πρωθυπουργός χθες στο συνέδριο και τις αποκαλύψεις στο βιβλίο του Φρανσουά Ολάντ , για το αίτημά του στον Βλαντιμίρ Πούτιν να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ο Πρωθυπουργός προσπάθησε όλο το εξάμηνο, όπως διαπιστώθηκε και όπως προέκυψε και από τις πληροφορίες που διέρρευσαν ,να βγάλει τη Χώρα από το ευρώ. Δεν αποδέχθηκε αυτά που χθες υποστήριξε στο συνέδριο, αναγκάστηκε να το δεχθεί. Δηλαδή η παρέμβαση  του πρώην Προέδρου Μπιλ Κλίντον τον ανάγκασε να παραμείνει», σημειώνοντας,
«Ο κ. Τσίπρας μεγάλωσε, ανδρώθηκε και διδάχθηκε τη σύγκρουση, τη ρήξη και έξω από την Ευρώπη, διότι η αριστερά έτσι κινήθηκε, δεν μπορεί ξαφνικά να τα εφαρμόσει και να τα πιστέψει».
Για την φιλική συνάντηση που έχει με γυναίκες της περιφέρειάς του σήμερα το απόγευμα στις επτάμιση, στο ξενοδοχείο Porto Palace,  ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε:
« Πρέπει να σας πω ότι σε όλες τις συναντήσεις που γίνονται πολιτικές και μη, ποτέ δεν τονίζεται ο ρόλος της γυναίκας αν εξαιρέσουμε την ημέρα της γυναίκας που εμπεριέχει και υπερβολές. Επειδή στην δική μου πορεία, πολιτική και όχι μόνο, οι γυναίκες πάντα, αυτό αισθάνομαι εγώ, με στηρίξανε και έχουνε σε ένα μεγάλο βαθμό μερίδιο αυτής της επιτυχίας μου, θέλω με αυτόν τον τρόπο , σε χρόνο όχι προεκλογικό, να τις τιμήσω, όπως και για την παρουσία τους και την στάση τους στη ζωή και την κοινωνία»




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!