Σάββας Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση όταν είναι στριμωγμένη κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού


Θεσσαλονίκη 07 Οκτωβρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββας Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση όταν είναι στριμωγμένη κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού


Συνέντευξη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη σήμερα το πρωϊ στον ΡΣΜ της ΕΡΤ3 , 102 fm, στην εκπομπή « Πολιτικό Ημερολόγιο» με τον δημοσιογράφο Βασίλη Πεκλάρη (07.10.2016)
« θεωρώ ότι όλα αυτά που γίνονται στερούνται σοβαρότητας. Έχουν και μία σφραγίδα αριστερής νοοτροπίας, να συζητάμε, να μιλάμε με όλους , ειδικούς, μη ειδικούς, με τους πάντες για θέματα που δεν γνωρίζουν. Δεν κατανοώ που μπορεί να βοηθήσει ένας ηθοποιός στη συνταγματική αναθεώρηση» , δήλωσε στον ΡΣΜ της ΕΡΤ3, 102 FM ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης
« Είναι εντελώς άτυπο αυτό το συμβούλιο, αυτή η επιτροπή, και δεν έχει κανένα κύρος. Νομίζω ότι η κυβέρνηση , και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν, όταν βρίσκεται στριμωγμένη , και αυτή την περίοδο έχει πάρα πολλά θέματα ανοιχτά, κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και εκλαϊκισμού των πάντων, θέλοντας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να καλύψει βέβαια με αυτές τις μεθόδους τα μεγάλα προβλήματα που οξύνονται κάτω από το κλίμα της κυβερνητικής κατάρρευσης » ,τόνισε στη συνέχεια μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.
Αναφορικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με την ηγεσία της δικαιοσύνης ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε:
« Κατ αρχήν ο Πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να συναντά τους Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς και είναι μέσα στα καθήκοντά του και στις αρμοδιότητές του. Με τον τρόπο όμως που έγινε και στον χρόνο που έγινε η συνάντηση εκθέτει και προσβάλλει την Ελληνική Δικαιοσύνη . Διότι αν ήθελε ο Πρωθυπουργός να συζητήσει θέματα που αφορούν τους μισθούς των δικαστών , όφειλε να καλέσει τις συνδικαλιστικές τους ενώσεις και όχι την ηγεσία της δικαιοσύνης. Με τον τρόπο που έγινε τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινωνίας »


« θέλω να σας πω ότι μάλλον λησμονείτε τα χρόνια της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ , κυρίως του 2013,2014. Η Νέα Δημοκρατία πολλές φορές ακόμη και τώρα , έχει συναινέσει σε νομοθετήματα που θεωρεί σοβαρά και ωφέλιμα για την κοινωνία, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκανε. Αν θυμάστε ως αντιπολίτευση δεν ψήφισε ούτε τη ρύθμιση των εκατό δόσεων για τα δάνεια. Δεν μπορεί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα να λέει ότι εμείς κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση και σκληρή κριτική» , είπε ο Σάββας Αναστασιάδης
συμπληρώνοντας, « Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικά η αριστερά, διακατέχονται από μία λογική ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν με αυτούς . ότι αυτοί έχουν δίκιο. Δεν αντέχουν τον διάλογο, δεν αντέχουν την κριτική γιατί ποτέ δεν ήταν μέσα στη λογική και την ιδεολογία τους αυτά τα στοιχεία. Γι αυτό φτιάχνουν γύρω τους φανταστικούς εχθρούς, ότι όλοι τους κάνουν σκληρή κριτική και τους επιβουλεύονται», κατέληξε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.


ΗΧΗΤΙΚΟ:




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!