Παππάς: Η ΝΔ είναι διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου καναλαρχών

«Κόκκινο» χτυπάει και πάλι το πολιτικό θερμόμετρο για τις τηλεοπτικές άδειες και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και κάνει λόγο για «διαπλεκόμενο γραφείο τύπου καναλαρχών».

Όπως αναφέρει ο κ. Παππάς: «Η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, αποδεικνύει ότι ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».

Ο Ν. Παππάς, μετά την άγρια αντιπαράθεση που είχε στην Επιτροπή Θεσμών με τον Μ. Βορίδη επαναλαμβάνει ότι: «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκ.» και σημειώνει ότι «ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού».

Κατηγορεί μάλιστα τα στελέχη της ΝΔ ότι «συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους. Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!