Οχτώ συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα


Οχτώ συλλήψεις έγιναν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις και τυχερά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., πρώτες πρωινές ώρες της 08-10-2016, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 22 ετών, καθώς, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν 2 μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 41,4 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, 2 μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 27 γραμμαρίων.

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες χθες, στο Δενδροπόταμο, 18χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, βάρους 13,1 γραμμαρίων.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, απογευματινές ώρες χθες 53χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, με την οποία ανακλήθηκε η υφ’ όρων απόλυσή του και διατάσσεται η σύλληψή του, προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής καθείρξεως που του επιβλήθηκε και συγκεκριμένα, 2 ετών, 8 μηνών και 29 ημερών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Νεάπολης και Συκεών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου διαπίστωσαν την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου πόκερ. Συνελήφθησαν ο 55χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης και τρείς θαμώνες-παίκτες που συμμετείχαν στο προαναφερόμενο χαρτοπαίγνιο. Κατασχέθηκαν 364 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, μία τράπουλα και χρηματικό ποσό. Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας.

Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!