Η συγνώμη Τραμπ και το βίντεο που ενδέχεται να τελειώσει την 'προεδρική κούρσα'

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών μιλά σε Αμερικανό παρουσιαστή, σε μια συζήτηση που ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν προσωπική. Το βίντεο είχε ληφθεί το 2005 από την εκπομπή Access Hollywood, το οποίο και εξασφάλισε και δημοσίευσε η Washington Post σήμερα.

"Της την έπεσα, αλλά έφαγα χυλόπιτα" ακούγεται να λέει ο Τραμπ και συμπληρώνει: "Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη". Στη συνέχεια περιγράφει πως προσπάθησε να προσεγγίσει μια γυναίκα. Στη συνέχεια ο Τραμπ ακούγεται να παίρνει καραμελάκια δροσερής αναπνοής γιατί όπως λέει ίσως τη φιλήσει.

 

"Αν ξεκινήσεις δεν σταματάνε. Μπορείς να τους κάνεις ότι θες, ακόμη και να την πιάσεις από το μ***" ακούγεται να αναφέρει. Οι δύο άνδρες στη συνέχεια σχολιάζουν την γυναίκα που τους υποδέχεται έξω από το λεωφορείο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Αμερικανός κάνει λόγο για σεξουαλικές περιπέτειες ενώ έχει μόλις παντρευτεί την αγαπημένη του Μελάνια, την οποία και μνημονεύει με "στοργή" μόλις βρεθεί μπροστά στις κάμερες.

"Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκε πως είμαι κάποιος άλλος" είπε σε βίντεο απολογία, ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το σάλο που προκλήθηκε από το περιστατικό: "Έχω πει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και έκανα πράγματα για τα οποία λυπάμαι και οι στιχομυθίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο πάνω από δεκαετία βίντεο είναι κάποια από αυτά". Ο υποψήφιος τόνισε πως "οποιοσδήποτε με γνωρίζει, ξέρει πως αυτές οι λέξεις δεν με εκφράζουν".

 

Ο πολυεκατομμυριούχος πάντως ανανέωσε το ραντεβού του με τους επικριτές του, εντός και εκτός κόμματος για το debate της Κυριακής. Η Hilary Clinton χαρακτήρισε το περιστατικό ως απαίσιο. "Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτό τον άνδρα να γίνει πρόεδρος" σημείωσε σε ανάρτησή της στο twitter.

 

ΠΗΓΗ WASHINGTON POST

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!