Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης "Η Ενότητα" καταγγέλλει την επίθεση ενάντια στους συνταξιούχους στην ΑθήναΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου 77 Τ.Κ. 546 31 ΕΚΘ Τηλέφ: 2310 237694Δευτέρα 3 Οκτώβρη 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταγγέλλει την σημερινή βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης στην κινητοποίηση των συναδέλφων μας συνταξιούχων στην Αθήνα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζηλεύοντας τις ενέργειες των προηγούμενων κυβερνήσεων επιτέθηκε σήμερα στους συνταξιούχους, στους απόμαχους της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα με χημικά.
Την ευθύνη για τη βάρβαρη επίθεση την φέρνει ακέραια η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός.
Οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες, δεν θα νομιμοποιήσουν ποτέ στη συνείδησή τους ό,τι τους έχει περικοπή.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με σημαία τα αιτήματά μας στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτώβρη, 11 το πρωί με συγκέντρωση όλων των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Ταυτόχρονα συμμετέχουμε στους αγώνες του εργατικού κινήματος μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα νέα αντεργατικά μέτρα που τους ετοιμάζουν, κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων, απολύσεις, ελαστικά ωράρια κ.ά.
Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να γραφτούν στα Σωματεία τους. Να καταγγείλουν τη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος τους παίρνοντας μέρος στις 12 Οκτώβρη, 11 το πρωί στη συγκέντρωση στο Άγ. Βενιζέλου.
Το Δ.Σ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!