Έναρξη νεανικών συνάξεων Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου ΩραιοκάστρουΙ. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ξεκινάνε και φέτος οι Νεανικές Συνάξεις της Ενορίας μας. Κάθε Σάββατο 11-12:30μ.μ. για τα κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου και 3-4:30μ.μ. για τα αγόρια Δημοτικού και Γυμνασίου, σας περιμένουμε στους όμορφους χώρους του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από την εκκλησία) για να μιλήσουμε για το Χριστό μας μέσα από δραστηριότητες, παιχνίδι, εξορμήσεις και πολλά άλλα, υπό την ευθύνη θεολόγων και παιδαγωγών, συνεργατών της Ενορίας μας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και τον άτυπο οργανισμό Επιστήμης, Εκπαίδευσης, Ρομποτικής και Τεχνών, SERA lab (Sience, Education, Robotics, Arts), που συνέστησε η Ενορία μας και που σύντομα, μέσα από συνεργασίες με θεσμούς και οργανισμούς, θα είναι σε θέση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία ένα ευρύ φάσμα πρωτοπόρων δραστηριοτήτων.

#seraprojects2016


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!