Σύσκεψη Τσακαλώτου - Στουρνάρα - Δραγασάκη: Στο τραπέζι διοικήσεις τραπεζών, «κόκκινα δάνεια» και χρέος

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.  

Οι εξελίξεις στο ζήτημα των τραπεζών που αφορούν τις αλλαγές διοικήσεων  καθώς και οι εκκρεμότητες που αφορούν την διαχείριση «κόκκινων δανείων», η β΄ αξιολόγηση και το ζήτημα του χρέους κυριάρχησαν στη συνάντηση.

 Ο ίδιος παράγοντας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι «υπάρχει πυρετός διαβουλεύσεων, στο ευρωπαϊκό στρατόπεδο, με πρωτοβουλία, κυρίως της ΕΚΤ, προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του χρέους.

«Όλοι μιλάνε με όλους υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενδιαφέρονται να βρεθεί λύση, και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Ενημερώσαμε τον Στουρνάρα για την αξιολόγηση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!