Απίστευτες καταθέσεις των συλληφθέντων για τον απαγχονισμό στην Κλαυθμώνος - “Ήθελε να δει πως είναι με τη θηλιά”

Φρίκη και ανατριχίλα στο κέντρο της Αθήνας. Ένας Ουκρανός κι ένας Πολωνός φέρονται να κρέμασαν τον φίλο τους σε ενα δέντρο, έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Δηλαδή στην “καρδιά” της Αθήνας και απέναντι ακριβώς από το κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο φυλάσσεται νυχθημερόν.

Τρεις άστεγοι που έχουν βρει καταφύγιο στα παγκάκια της πλατείας Κλαυθμώνος και συγκεκριμένα στο μικρο αλσύλιο της κάτω πλευράς, είναι οι πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς για τα ελληνικά χρονικά περιστατικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έβλεπε από το παράθυρο του διαμερίσματος του ή του γραφείου του, δυο ανθρώπους στην κάτω πλευρά της πλατείας να κρεμούν σ' ένα δέντρο έναν άλλο άνθρωπο!

Αμέσως έφθασε στο σημείο περιπολικό της Υπηρεσίας και το πλήρωμα των αστυνομικών είδε έναν άνθρωπο να αιωρείται κρεμασμένος με θηλιά σ' ένα δέντρο και κάτω από αυτό δυο άτομα, εμφανώς μεθυσμένα, απλά να κάθονται σα να κοιμούνται χωρίς να δίνουν σημασία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο αμέσως ξεκρέμασαν τον άστεγο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να σώσουν την ζωή του. Δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, άρχισαν επί τόπου να ρωτούν τον 32χρονο Πολωνό και των 52χρονο Ουκρανό τι είχε συμβεί, για να λάβουν απίστευτες απαντήσεις από τους δυο μεθυσμένους άνδρες, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζαν πως οι ίδιοι προσπαθούσαν να ξεκρεμάσουν τον φίλο τους, ο οποίος κρεμάστηκε έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να αντιληφθεί τι αισθάνεται ένας άνθρωπος με την θηλιά στο λαιμό.

Βέβαια αμέσως οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου ο ένας από αυτούς, λόγο της μεγάλης μέθης ξάπλωσε σ' ένα καναπέ και κοιμήθηκε μέχρι το πρωί, όταν και συνήλθε.

Χθες οι δυο συλληφθέντες έδωσαν και επίσημα κατάθεση όπου υποστηρίζουν ότι το απόγευμα του Σαββάτου έπιναν μαζί με το θύμα, το οποίο κάποια στιγμή εκδήλωσε το ενδιαφέρον να δει τι αισθάνεται ένας άνθρωπος με την θηλιά στο λαιμό.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως οι ίδιοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ενώ όταν τελικά αυτός κατάφερε να κρεμαστεί, οι ίδιοι προσπάθησαν να τον σώσουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Ωστόσο η αυτόπτης μάρτυρας που φέρεται να είδε όλη την σκηνή, δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, καθώς καταθέτει πως είδε δυο ανθρώπους να σπρώχνουν με την βια έναν άλλον και να τον οδηγούν στο δέντρο όπου και βρέθηκε κρεμασμένος.

Η ίδια μάρτυρας λέει στην κατάθεση της ευθαρσώς πως είδε τους δυο αλλοδαπούς, να κάνουν κινήσεις κάτω από το δέντρο που βρέθηκε κρεμασμένος ο άγνωστος άστεγος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι επίσης Πολωνός.
Οι δυο άστεγοι αλλοδαποί έχουν ήδη συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία τις ανθρωποκτονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!