Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΚΡΑΥΓΗ αγανάκτησης:«Δεν καταπλάκωσε ο πατέρας μου τον μικρό Μπεν.Είχε καρκίνο και βοηθούσε...»

​Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες ελλήνων και βρετανών αστυνομικών στην Κω για τον μικρό Μπεν, ο οποίος πριν 25 χρόνια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το νησί, ο Βαλάντης Μπάρκας, γιος του ανθρώπου που σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε καταπλακώσει το αγόρι κατά την διάρκεια χωματουργικών εργασιών το 1991 μίλησε στην Real News, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

ben.jpg

«Δεν είναι ο πατέρας μου εκείνος που ευθύνεται για την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.Αν το είχε κάνει, θα μου το είχε πει τις τελευταίες του στιγμές  πριν φύγει από την ζωή για μην το έχει βάρος», είπε ο Βαλάντης Μπάρκας στην εφημερίδα και πρόσθεσε «ρίχνουν την ευθύνη στον πατέρα μου, που τώρα δεν ζει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει πιθανότητα να το είχε κάνει. Μου έλεγε τα πάντα, είμαι σίγουρος ότι θα μου το είχε αποκαλύψει».

Ο 32χρονος γιος του χειριστή του εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος φέρεται μετά από καταγγελίες να καταπλάκωσε τον Μπεν, τόνισε επίσης ότι όσο ζούσε ο πατέρας του και ειδικά στην περίοδο 2010-2015, όταν πληροφορήθηκε ότι πάσχει από την... επάρατη νόσο, ήταν πάντα κοντά σε όσους ερευνούσαν την υπόθεση  και συνέδραμε στις προσπάθειες για την λύση του μυστηρίου.

ko2.jpgko3.jpg

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε το star.gr το Σάββατο, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», αποκάλυψε ένα μέρος της κατάθεσης του μάρτυρα, που έδωσε το έναυσμα για το νέο κύκλο ερευνών και ανασκαφών στην περιοχή.

Το όνομα του μάρτυρα-κλειδί δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνθρωπο που ήταν στον στενό κύκλο του Μπάρκα που οδηγούσε τον εκσκαφέα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και η μαρτυρία του κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή και αξιόπιστη.

Όπως φέρεται να είπε στις βρετανικές αρχές ο εν λόγω μάρτυρας, «την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν, είδα τον Μπάρκα, να είναι ιδρωμένος και να τρέμει. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του παιδιού, συνδύασα τα γεγονότα, αλλά άφησα να περάσουν λίγες μέρες».
 
Επίσης, σύμφωνα με την Daily Mail, οι ξένοι και οι έλληνες αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά ένα ζευγάρι σανδάλια που είχε βρεθεί στο σημείο το 2012. Αν και επάνω τους δεν υπάρχει ίχνος dna, οι ερευνητές θέλουν να δουν αν πρόκειται για τα δερμάτινα σανδάλια που φορούσε ο Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε. 
 
ko4.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι οι έρευνες των βρετανικών Αρχών πήραν εντελώς νέα τροπή με αφορμή έναν μάρτυρα, φίλο του χειριστή εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος ανέφερε πως ο Μπεν (που σήμερα κανονικά θα ήταν 26 ετών) είναι νεκρός και σκοτώθηκε από εκσκαφέα, τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας. Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, γνωστός και ως «Dino», δούλευε κοντά στην αγροικία όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν το 1991. Μετά τα παραπάνω, η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, λύγισε,ενώ η χήρα του Μπάρκα, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο στο στομάχι, τα διέψευσε όλα, λέγοντας πως «δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν.Πάντα βοηθούσε όσο μπορούσε την Αστυνομία, ακόμα και όταν ήταν πολύ άρρωστος». Παράλληλα, οι αστυνομικοί έκαναν και τεστ DNA στον γιο του Κωνσταντίνου Μπάρκα, θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα ο 29χρονος να είναι ο μικρός Μπεν!

«Θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι με τη ζωή μου, αντί να βρίσκομαι στο περίμενε και να ζω αυτόν τον εφιάλτη. Θα μπορούσα πιθανότατα να έχω συγχωρήσει αυτόν τον άνθρωπο τότε, αλλά όχι τώρα. Έχουν περάσει 25 χρόνια δυστυχίας για να έρθει αυτό το τέλος. Θα είναι δύσκολο», δήλωσε πρόσφατα σε άλλη συνέντευξη της η μητέρα του Μπεν.

Δείτε επίσης:

Νέα κατάθεση ΦΩΤΙΑ για τον μικρό Μπεν- «Τον είδα να είναι ιδρωμένος και να τρέμει»

Συγκλονίζει η αδερφή του μικρού Μπεν-«Θα με σταυρώσει αν τον βρουν θαμμένο στην Κω»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στις έρευνες για τον μικρό Μπεν- Βρήκαν αρχαίο νεκροταφείο


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας