Ιερώνυμος σε Βούτση: Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους

Διάλογο με αιχμές είχαν στη Βουλή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον πρόεδρο της Σώματος Νίκο Βούτση με αφορμή τον αγιασμό που τελέστηκε για την έναρξη των εργασιών της Β Συνόδου της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο στο γραφείο του, τον ξενάγησε στο γραφείο που έχει διαμορφωθεί από μικρασιάτες πρόσφυγες και του έδειξε το βιβλίο που του έχει στείλει για την συμμετοχή της Εκκλησίας στους δημοκρατικούς αγώνες.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Ιερώνυμος είπε την γνωστή φράση «των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν» και εκτίμησε ότι «το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους».

Ο κ. Βούτσης είπε ότι «είμαστε όλοι στο ίδιο κλαρί, συναποτελούμε ένα δένδρο με μεγάλες και βαθιές ρίζες. Είμαστε έκθετοι στη διεθνή συγκυρία. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ζήσουν με λιγότερες προσδοκίες». 

Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι όλοι τον ρωτούν που πάμε και συνέστησε «λιγότερες πικρίες, σύνεση, θρόνηση και όχι βιαστικά βήματα».

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!