Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

«Μποϊκοτάζ» από τον δήμαρχο Καισαριανής στην ομιλία Τσίπρα για το Σκοπευτήριο

Απών θα είναι ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, από την εκδήλωση σήμερα το απόγευμα για την απόδοση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στον δήμο και τους πολίτες για τα επόμενα 40 χρόνια, στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο δήμαρχος Καισαριανής, η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου «είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού και δεν του χαρίστηκε από κανέναν» και δεν προτίθεται να παραστεί σε μία εκδήλωση που η κυβέρνηση προσπαθεί να αξιοποιήσει για την «εξιλέωσή της».

Σε ανακοίνωσή του για το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απαντά με αιχμές για το ΚΚΕ, με την υποστήριξη του οποίου εξελέγη δήμαρχος ο κ. Σταμέλος. «Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας