Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας - Βίντεο

Το Kορίτσι του Tρένου

The Girl on the Train

Το διεθνές μπεστ σέλερ της Πόλα Χόκινς, που έχει σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο κερδίζοντας συγκρίσεις με το «Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» της Γκίλιαν Φλιν, μεταφέρεται στο σινεμά σε ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σας μείνει αξέχαστο!

Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο.

Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζάστιν Θερού, Χέιλι Μπένετ, Λουκ Έβανς, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λίσα Κούντροου, Μπίλι Μπερκ, Μαρία Μπέλο.

 

The neon demon

Όταν η Τζέσι, ένα 16χρονο επίδοξο μοντέλο, μετακομίζει στο Λος Άντζελες, τα νιάτα και η ζωντάνια της καταβροχθίζονται από μια ομάδα γυναικών, με εμμονή στην ομορφιά, που θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, για να πάρουν αυτό που έχει.

Θρίλερ 2016

Γαλλοδανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν με τους: Ελ Φάνινγκ, Τζίνα Μαλόουν, Μπέλα Χίθκοουτ, Άμπι Λι.

 

 

Εκείνη

Elle

Η Μισέλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από ένα μασκοφορεμένο βιαστή. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψύχραιμα το συμβάν, αλλά όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του, παρασυρόμενη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Γαλλογερμανική δραματική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Λοράν Λαφίτ, Αν Κοσινί, Σαρλ Μπερλίνγκ.

 

Η τελευταία παραλία

L' Ultima Spiaggia

Περιήγηση στο μικρόκοσμο της Πεντοτσίν, μιας δημοτικής παραλίας της Τεργέστης στην οποία ένας τοίχος χωρίζει τον χώρο των αντρών από εκείνο των γυναικών.

Ντοκιμαντέρ 2016

Ελληνο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Θάνος Αναστόπουλος, Ντάβιντε Ντελ Ντέγκαν.

 

 

Αγανάκτηση

Indignation

Ο Μάρκους είναι ένας νεαρός Εβραίος ιδεαλιστής, ο οποίος στις αρχές του ’50 φεύγει από το Νιου Τζέρσεϊ για να σπουδάσει στο έγκριτο πανεπιστήμιο του Οχάιο. Εκεί τα πιστεύω του απέναντι στον έρωτα, την οικογένεια και τους πανεπιστημιακούς κανόνες θα δοκιμαστούν σκληρά, στον απόηχο του πολέμου της Κορέας.

Aμερικανική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Τζέιμς Σέιμους με τους: Λόγκαν Λέρμαν, Σάρα Γκέιντον, Τρέισι Λετς.

 

 

Πελαργοί

Storks

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ, ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα - ή αλλιώς και μπελά - πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του, Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Κινούμενα σχέδια

Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ

Ηθοποιοί (φωνές): Άντι Σάμπεργκ, Κέλσι Γκράμερ, Κέιτι Κράουν, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζόρνταν Πιλ, Τζένιφερ Άνιστον, Τάι Μπουρέλ, Ντάνι Τρέχο

 

 

 

Ο συγγραφέας

Un Homme Ideal

Ένας νεαρός που προσπαθεί να ανεπιτυχώς να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, οικειοποιείται το ημερολόγιο ενός νεκρού και μετατρέπεται σε λογοτεχνικό σταρ. Λίγα χρόνια αργότερα, κάποιος που ξέρει την αλήθεια απειλεί να καταστρέψει τη φήμη και την τέλεια ζωή του

Θρίλερ 2015 Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γιάν Γκοζλάν με τους: Πιέρ Νινέ, Ανά Ζιραρντό, Αντρέ Μαρκόν.

 

 

Un condor

Ο Σέρχιο Κοντρέρας επιστρέφει στην πατρίδα του Χιλή έπειτα από τέσσερις δεκαετίες και αφηγείται την περιπετειώδη ζωή του.

Ντοκιμαντέρ 2015

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Κολόζης

 

Μην ανασαίνεις

Don't Breathe

Η Ρόκι, που θέλει πάση θυσία να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της στο Ντιτρόιτ, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία διάρρηξη, να πάρει τα λεφτά και να την κοπανήσει. Μαζί με τους φίλους της Άλεξ και Μάνεϊ μπαίνουν ένα βράδυ στο απομονωμένο σπίτι ενός τυφλού βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ, όπου τους περιμένουν όμως απρόσμενες εξελίξεις.

Aμερικανική ταινία τρόμου 2016

Σκηνοθεσία Φέντε Άλβαρεζ με τους: Τζέιν Λέβι, Στίβεν Λανγκ, Ντίλαν Μινέτ.

 

 

Η Βάση των Νεκρών

Baza Ludzi Umarlych - The Depot of the Dead

Σε μια απομονωμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Πολωνίας, οι ξυλοκόποι και οι οδηγοί - μεταφορείς της περιοχής εξεγείρονται, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας τους. Ένα μέλος του κόμματος καταφθάνει για να τους ηρεμήσει...

Πολωνική δραματική ταινία1959, σκηνοθεσία Τσέσλαβ Πετέλσκι με τους: Τερέζα Ιζέβσκα, Ζίγκμουντ Κέστοβιτς, Εμίλ Κάρεβιτς.

 



Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!