Αγρια κόντρα Θεοδωράκη-Γεροβασίλη για τον νεκρό blogger @galaxyarchis

Αγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη.

Αφορμή στάθηκε αναφορά στην ομιλία του Στ. Θεοδωράκη ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε επιχείρηση να πετάξει «λάσπη» στο κόμμα του για να πείσει ότι το Ποτάμι το δημιούργησε η διαπλοκή. Φέρνοντας παραδείγματα ο Στ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στον εκδότη της εφημερίδας «Χωνί» «που γέμισε χώρα με αφίσες είναι διορισμένος στο Μαξίμου», στον διαχειριστή του site olympia.gr που διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας και πρόσθεσε: «Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες, ήταν υπάλληλος της Γεροβασίλη». Αναφέρονταν στον blogger @Galaxyarchis, κατά κόσμον Πέτρο Παπαθανασίου ο οποίος σκοτώθηκε προ ημερών σε τροχαίο και την ταυτότητά του αποκάλυψε στο συλλυπητήριο μήνυμά της ο κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε κατά την ομιλία του:

«Προσέξτε ατάκες του υπαλλήλου Γεροβασίλη:

-Στη χώρα που 7% ψηφίζει Ποτάμι γιατί είναι έκπληξη ότι η ΧΑ παίρνει 10%. Τηλεσκουπίδια

-Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι άνθρωπος ζει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι

Είχατε πολλούς τέτοιους και τους πληρώνετε με λεφτά του Δημοσίου. Που τους κρύβετε; Στο Μαξίμου - Υπουργείο Εθνικής Αμυνας;»

Απαντώντας η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επετέθη με δριμύτητα κατά του επικεφαλής του Ποταμιού κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα και πολιτική αλητεία» επειδή προχώρησε σε «ύβρεις» εναντίον ενός νεκρού.

Η δήλωση Γεροβασίλη

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.

Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια.

Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!