Μικρός Μαέστρος - Παίζω μουσική με Boomwhackers


ΠΑΙΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ BOOMWHACKERS

Το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου πρωτοπορεί και διοργανώνει δίωρο εργαστήριο - workshop με θέμα «BOOMWHACKERS ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ». Boomwhackers μια νέα μουσική πρόταση…

Τα boomwhackers είναι πλαστικοί, κουρδισμένοι σωλήνες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, χτυπώντας τους οποίους σε ένα σταθερό σημείο παράγουν από ένα διαφορετικό μουσικό ήχο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μικρούς και μεγάλους.

Το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου περιμένει, γονείς και παιδιά, να έρθουν για να παίξουν, να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν και να εκτονωθούν με τα Boomwhackers. Όλες οι δραστηριότητες θα γίνουν σε ομάδες με τη μορφή παιχνιδιού, χωρίς να απαιτούνται μουσικές γνώσεις, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της μουσικού Έφης Μπαχτσεβάνα.

Το εργαστήρι δίνει την ευκαιρία στους γονείς και τα παιδιά:
  • να μάθουν τα χρώματα και τις νότες,
  • να βιώσουν μουσικές έννοιες με τη μορφή παιχνιδιού,
  • να παίξουν μουσικά παιχνίδια,
  • να συμμετέχουν σε μουσικοκινητικά δρώμενα,
  • να αναπαραστήσουν μουσικοκινητικά τραγούδια στα αγγλικά,
  • να φτιάξουν μικρή ορχηστρούλα με boomwhackers και άλλα κρουστά μουσικά όργανα
  • και με απλό και διασκεδαστικό τρόπο να παίξουν ρυθμούς, μελωδίες και αρμονίες.

Το Boomwhackes workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/10/2016 το απόγευμα 17:00-19:00 από το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου.
Το κόστος συμμετοχής είναι 7€ για το κάθε παιδάκι και η συμμετοχή των γονέων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 6937022335.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!