Οι Depeche Mode τον Μάιο στην Αθήνα -21 Οκτωβρίου ξεκινά η προπώληση

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή. Οι θρυλικοί Depeche Mode επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους Global Spirit.

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία θα ξεκινήσει το Μάιο του 2017, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου Spirit, στις αρχές του 2017. 

Την Τετάρτη 17 Μαΐου οι Depeche Mode θα κάνουν μια στάση στην Αθήνα και στο TerraVibe Park.

Η περιοδεία ξεκινά στο Stockholm’s Friends Arena στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει στάσεις sto Paris’ Stade de France, San Siro στο Μιλάνο, και το Berlin’s Olympiastadion. 

Οι Depeche Mode θα παίξουν σε Λονδίνο, Μόσχα και Γερμανία και η ευρωπαϊκή περιοδεία τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την EMI, οι Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κάνοντάς τους το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής. 

Το περιοδικό Q αποκάλεσε τους Depeche Mode ως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που ο κόσμος έχει γνωρίσει και συμπεριέλαβε το συγκρότημα στη λίστα με τα 50 συγκροτήματα που άλλαξαν τον κόσμο.

Το 2010 οι Depeche Mode ταξινομήθηκαν στην θέση #98 του VH1 την λίστα με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.


 

Τιμές εισιτηρίων
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 33€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 36€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39€
Τα εισιτήρια πίσω από την Golden Standing περιοχή (Pitch B) θα κοστίζουν 48€
Τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή κοστίζουν ( Golden Standing) 75€
Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 65€

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!