HOOP BEC: Νίκη στο παιδικό με 56-39 τον Αίαντα Ευόσμου και ήττα στο εφηβικό με 63-39 απο τον Παναθλητικό Συκεών [φώτο]

Μια νίκη και μια ήττα για τις ακαδημίες της HOOP BEC αυτό το σαββατοκύριακο. Νίκη πέτυχε το παιδικό σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου με 56-39. Στο α' δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν ντέρμπυ με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και αρκετά νευρικές. Στο β' δεκάλεπτο η ομάδα της HOOP BEC, πίεσε ψηλά τους αντιπάλους και έπαιξε αρκετά δυνατή άμυνα με αποτέλεσμα να πάρει ενα προβάδισμα 6-8 πόντων. Στο β' ημίχρονο η κυριαρχία της ομάδας της HOOP BEC ήταν ολοκληρωτική με αποτέλεσμα η διαφορά να φθάσει και τους 20 πόντους. Η ομάδα του Αίαντα έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει στο σκορ, αλλά τα πολλά λάθη και η αστοχία δεν τους επέτρεψαν κατι τέτοιο.







Α.Ο.Ε.Α. (HOOP BEC) - Παναθλητικός Πειραματικό Συκεών 39-63 (εφηβικό)

Την ήττα δέχθηκε η ομάδα του εφηβικού της HOOP BEC απέναντι στον Παναθλητικό  Συκεών. Η ομάδα του Παναθλητικού κυριάρχισε απο το α' δεκάλεπτο και σταδιακά ανέβαζε την διαφορά, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ 39-63.












Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!