Ο Mπουτάρης ξενάγησε στους αμπελώνες του τα μέλη της δημοτικής αρχής


Στον αμπελώνα του κτήματος "Κυρ - Γιάννη", που βρίσκεται στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας, ξενάγησε σήμερα αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, της "Πρωτοβουλίας", ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

"Γράφτηκε ότι η πρόσκληση έγινε για να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, που δεν ισχύει. 'Ηρθαμε για την τελευταία μέρα του τρύγου και ευχαριστιέμαι πολύ που είστε εδώ", είπε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, στους καλεσμένους του.
Τα μέλη της "Πρωτοβουλίας", που αποδέχτηκαν τη σημερινή πρόσκληση του δημάρχου, επισκέφτηκαν τους αμπελώνες που βρίσκονται στις δύο πλευρές του όρους Βερμίου, σε έκταση 560 στρεμμάτων και υψόμετρο 250 - 350 μέτρων και δοκίμασαν κρασιά από τις ποικιλίες που βγάζει το κτήμα.
Το "παρών" στη συνάντηση στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Εργων, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα, Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ελλη Χρυσίδου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, καθώς επίσης εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων.
Απουσίαζαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λόγω ασθένειας, όπως επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκφράσει στο παρελθόν αντιρρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, μεταξύ των οποίων οι Ανδρέας Κουράκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Λάζαρος Ζαχαριάδης, Στέλιος Λιακόπουλος.
Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, έχει ξεκινήσει να μαζεύει τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων προκειμένου να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της διοίκησης του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!