O Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με μήνυση τους 'New York Times' για τη νέα σεξιστική αποκάλυψη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης, δυο ακόμη γυναίκες έρχονται να κατηγορήσουν τον Τραμπ ότι τις φιλούσε και τις έπιανε χωρίς τη συγκατάθεσή τους, σε συνέχεια του πρόσφατου υλικού με τα σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες.

Here it is: Trump campaign lawyer sends letter to @nytimes demanding "full and immediate retraction and apology" of article==> pic.twitter.com/yQpk5lgGOB

Ως απάντηση, η νομική υπηρεσία της καμπάνιας Τραμπ απειλεί τους “New York Times” με μήνυση, καθώς όπως ισχυρίζεται είχε προειδοποιήσει την εφημερίδα να μην δημοσιεύσει το ρεπορτάζ, χαρακτηρίζοντάς το αναληθές και στρατευμένο.

"Νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές ότι αυτή η ιστορία εμπίπτει στο καθήκον της δημοσιογραφίας, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που βασίζεται στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την προβολή του βιντεοσκοπημένου υλικού και των σχολίων του (Ντόναλντ Τραμπ) που είδαν τη δημοσιότητα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος Dean Baquet.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με μηνύσεις τα μέσα ενημέρωσης, καθώς πριν από 2 εβδομάδες ο νομικός του εκπρόσωπος Marc Kasowitz είχε προειδοποιήσει με μηνύσεις διάφορες εφημερίδες, μετά τη δημοσίευση των φορολογικών και οικονομικών υποχρεώσεων του υποψηφίου για το χρίσμα του Λευκού Οίκου, επικαλούμενος την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

(ΠΗΓΗ: Politico)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!