Μαξίμου-Χειλάκης: O λόγος που σταμάτησαν τις διαδικασίες για υιοθεσία [vds]

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου, έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί και έχουν κάνει πολλές προσπάθειες. Ωστόσο, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, αποκάλυψε στις κάμερες τις δυσκολίες που έχει μία τέτοια διαδικασία, κάτι που τους έχει κάνει προς το παρόν να το αφήσουν στην άκρη.

Η ίδια αποκάλυψε: «Εύχομαι ίσως αυτή τη νομοθεσία να την ξανακοιτάξουν οι αρμόδιοι. Κατανοώ πάρα πολύ καλά και είναι απαραίτητο να ελέγχεται και να είναι αυστηροί οι αρμόδιοι σε σχέσει με το που πως και γιατί, αλλά ίσως μερικές φορές παραγίνεται γιατί πας να ξεκινήσεις και ήδη νιώθεις ηττημένος. Ήδη είναι τόσο ψυχοφθόρο που λες έχω τη δύναμη, έχω το κουράγιο; Πόσο μάλλον που μπορεί να είναι δύο άνθρωποι που για να μπούνε σε αυτή τη διαδικασία ήδη έχουν υποφέρει σε σχέση με αυτό. Δεν είναι κάτι που το αποκλείουμε, απλά ίσως το έχουμε βάλει στην άκρη προς το παρόν».


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!