Έργα 10 εκατ. ευρώ στο Δήμο Δέλτα για το 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/11/2016
Έργα 10 εκατ. ευρώ στο Δήμο Δέλτα για το 2017

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Δέλτα για το 2017 εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. Το νέο πρόγραμμα, που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευ. Βαμβάκος, προβλέπει συνέχιση και ολοκλήρωση έργων 3,023 εκατ. ευρώ αλλά και νέα έργα προϋπολογισμού 7,541 εκατ. ευρώ.  
Σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού και πόρων, αλλά και της χρονοβόρας κρατικής γραφειοκρατίας, που ούτως ή άλλως δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις, προστέθηκε και ο νέος νόμος περί προμηθειών που ανέκοψε την διαδικασία δημοπράτησης έργων. Παρόλα αυτά, σε μόλις δύο χρόνια διοίκησης, έχουμε κάνει πρωτοφανές έργο σε όλη την επικράτεια του δήμου Δέλτα. Ξεμπλοκάραμε έργα που ήταν στάσιμα επί πολλά χρόνια, ιδίως όσον αφορά στην οδοποιΐα και στη σχολική στέγη. Αυτό δε σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε, κόντρα στις δυσκολίες και στην οικονομική κρίση, με έργα προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ. Με το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017 προχωράμε σε έργα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, έργα που αλλάζουν σιγά σιγά την εικόνα του Δήμου μας».
Περιλαμβάνονται μεγάλα έργα όπως π.χ. η ανακαίνιση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σίνδου για να στεγάσει το Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα, η ανέγερση του Λυκείου Διαβατών και του Δημοτικού της Ν. Μαγνησίας, ο Παιδικός Σταθμός της Σίνδου, ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Ογκωδών και τα Πράσινα Σημεία ή άλλα έργα που αφορούν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, όπως:
  • Σχολεία
  • Οδοποιία (εκτεταμένες αποκαταστάσεις οδών εντός οικισμών)
  • Παιδικές χαρές
  • Ηλεκτροφωτισμός
«Το νέο τεχνικό πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο στόχος της αυτοδιοίκησης» δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Ευ. Βαμβακος.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!