Βόλος: Μαθητές δημοτικού φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο συμμαθητή τους

Ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες σε σχολείο στην περιοχή του Βόλου.

 

Όπως αναφέρει το τοπικό site magnesianews.gr, ένας 10χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του.

 

Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας του μικρού παιδιού στην Αστυνομία, ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία έγινε στις 26 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κορίτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σεξουαλικά μέσα στο σχολείο χρησιμοποιώντας κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

 

Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εξέταση του μικρού μαθητή της Ε' Δημοτικού από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου όπου και διαπιστώθηκε η κακοποίηση του ανήλικου μαθητή.

 

Το 10χρονο παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου.

 

Την υπόθεση αποκάλυψε το «Ράδιο ΒΕΡΑ» και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε' Δημοτικού άλλαξε σχολική στέγη μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να προστατευτεί.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!