Τίναξε την μπάνκα στον αέρα -Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο υπερτυχερός του Τζόκερ τα 13,8 εκατ. ευρώ

Ένας  κάτοικος από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης ήταν τελικά ο υπερτυχερός με το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ, το οποίο του χάρισε 13,8 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1.756ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, συμπληρώθηκε στον Εύοσμο, με απλή συμμετοχή, στο πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου. Εκτός αυτού, στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν επίσης δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που έχουν 5 επιτυχίες.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1756) της Πέμπτης είναι οι: 22, 37, 6, 16, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Στη δεύτερη κατηγορία οι τυχεροί που μοιράζονται τα 104.858, 95 ευρώ  ήταν κυρίως στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε Σύνταγμα, Αμπελοκήπους, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη (κέντρο), Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Πτολεμαΐδα, καθώς επίσης τις περιοχές Γεροσκήπου και Στρόβολος στην Κύπρο.

Πάντως, παρά το τεράστιο ποσό που κέρδισε χτες ο κάτοικος του Ευόσμου, το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία παραμένει αυτό του Απριλίουτου 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό δόθηκε τον Νοέμβριο του 2014 όταν δύο τυχεροί μοιράστηκαν συνολικά 18,4 εκατ. ευρώ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!