Πικρό…καφέ μας φέρνει το 2017: Ποια προϊόντα ακριβαίνουν – Ποιοι θα πληρώσουν τη λυπητερή

Ακόμα πιο βαθιά θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη τα νοικοκυριά που ήδη δοκιμάζονται από την ύφεση, την ανεργία και την επαχθή φορολογική πολιτική.

Όταν το αίμα σου έχει αντικατασταθεί από το αλκοόλ, τότε σου φαίνεται καλή ιδέα ακόμα και να βάλεις ένα καλώδιο…
Μια πολύ διαιρετική ιστορία απιστίας, η οποία ακροβατεί μεταξύ μεταφυσικού και… γήινης εκδίκησης είδε το φως της δημοσιότητας, αφήνοντας τους…
Άγνωστο παραμένει αν τελικά έγινε ο γάμος.
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στη κάμερα κατά την διάρκεια ενός αγώνα δρόμου του Πανεπιστημίου Gwynedd Mercy College της Πενσιλβάνιας…
Η τελευταία εμφάνιση της σταρ είναι ίσως μια από τις ωραιότερές της ever
Όταν σε έναν γάμο δεν υπάρχει αγάπη, ο αντίκτυπος στα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτό το περιβάλλον είναι συνήθως αρνητικός.
Πρησμένη κοιλιά, έντονο φούσκωμα και γενικότερη δυσφορία; Αχ και να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνουμε (και νιώθουμε).
Αν στα ράφια της βιβλιοθήκης σας έχετε cd που δεν χρησιμοποιείτε πια, μην τα πετάξετε.

Το 2017 θα φέρει «μποναμά» ένα τσουνάμι αυξήσεων το οποίο θα επηρεάσει επί τα χείρω τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς 

Συγκεκριμένα, μια σειρά από προϊόντα θα ακριβύνει και οι τσέπες θα αδειάσουν κι άλλο.

Φυσικά ο λογαριασμός θα πέσει και πάλι στα συνήθη ...υποζύγια που είναι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μαζί με όλα έχουν

Το πρώτο που θα πάρει την ανιούσα λόγω της αύξησης στον ειδικό φόρο κατανάλωσης είναι ο καφές. Η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα αφού θα ακριβύνει και ο καφές στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και αυτός που σερβίρεται στις καφετέριες.

«Φωτιά» στα πορτοφόλια θα βάλει και η αύξηση των καυσίμων. Συγκεκριμένα, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στη βενζίνη θα αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης κατά 8 λεπτά το λίτρο! Επίσης, την ανιούσα θα πάρει και το υγραέριο κίνησης που θα επιβαρυνθεί με 10 λεπτά το λίτρο.

Ακριβότερα θα είναι και τα προϊόντα καπνού, όπως και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Επίσης, τη γενική οικονομική κατάσταση θα δυσχεράνει πάρα πολύ και η κατάργηση του χαμηλότερου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Έτσι, οι νησιώτες θα πληρώνουν όλα τα αγαθά με μεγάλο «καπέλο», αφού ήδη τα μεταφορικά ήταν υψηλά, πολύ περισσότερο με την αύξηση του ΦΠΑ.

Ακόμη, με το …έμπα του νέου χρόνου θα πληρώνουμε πιο ακριβά και τη σταθερή τηλεφωνία. Επιβάλλεται τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό τηλεπικοινωνιακών τελών σταθερής τηλεφωνίας.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!