Επέκτεινε στον Παναθηναϊκό ο Κουτρουμπής μέχρι το 2019!

Ο Παναθηναϊκός θέλει τους καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό του, ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι ένας από αυτούς και η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν μονόδρομος για το «τριφύλλι»! Ο 25χρονος αμυντικός που φορά την πράσινη φανέλα από το καλοκαίρι του 2013, είναι αισθητά βελτιωμένος τον τελευταίο χρόνο(ένα κερδισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα του Στραματσόνι), έχει καταγράψει 115 συμμετοχές στον σύλλογο αυτή την τριετία ενώ πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.

Ο «Κούτρου» πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που τον «δένει» μέχρι το 2019, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, και... εκτοξεύει τις ετήσιες απολαβές του από τις 100 στις 250.000 ευρώ. Ξεκάθαρο δείγμα του πόσο υπολογίζει ο Παναθηναϊκός τον ποδοσφαιριστή.

«Το ήθελα πολύ»

Μετά τις υπογραφές, ο Κουτρουμπής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ:

«Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια. Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο», δήλωσε ο Κουτρουμπής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!