Φρίκη στη Θράκη: 24χρονος μοίραζε στο Διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό με παιδιά - Είχε 6.000 αρχεία

Ο νεαρός, ο οποίος εντοπίστηκε χάρη στην έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Το αίμα, στο κεφάλι ενός Ρώσου, ανέβηκε, βλέποντας τη σύντροφό του να… ανεβαίνει σε έναν άγνωστο άνδρα προκειμένου να ικανοποιήσει…
Το πιο επικίνδυνο φλερτ!
Θύμα ενός μικροφώνου, μιας άτυχης στιγμής του… φορέματός της, αλλά και της αδεξιότητας (;) ενός τεχνικού, έπεσε μια παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού…
Λίγο μετά την δημοσίευση του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών, μια εταιρεία μετακομίσεων στις ΗΠΑ, παρουσίασε μια πανέξυπνη διαφήμιση!
Για το αν θα ήθελε να παίξει την Επίδαυρο αλλά και για τη συμμετοχή της στις Τούρκικες παραγωγές, μίλησε σε…
Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να δείχνει γενικά ένα πιο σκληρό πρόσωπο στην τηλεόραση, ωστόσο στις πιο προσωπικές της στιγμές είναι…
Εάν προσπαθείτε να χάσετε μερικά κιλά ή να διατηρήσετε το βάρος σας, μάλλον αποφεύγετε να φάτε οτιδήποτε πριν κοιμηθείτε. Στην…
Οι ευχές της για την Ημέρα Ανάμνησης Πεσόντων Εθελοντών Βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη ενός 24χρονου εντόπισε, στο πλαίσιο διαδικτυακών ερευνών για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας και ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Με τα... χέρια τους λυμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του νεαρού, την Τετάρτη (09/11) όπου και τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να διαμοιράσει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων σε χρήστες του εξωτερικού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.000 αρχεία με ανάλογο περιεχόμενο.

Επίσης κατασχέθηκαν συνολικά έξι συσκευές κινητής τηλεφωνίας, τάμπλετ, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρεις σκληροί δίσκοι και τρεις συσκευές αποθήκευσης USB.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα Εργαστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.

Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό να ταυτοποιηθούν και οι χρήστες του εξωτερικού, στους οποίους ο 24χρονος διαμοίραζε το επίμαχο υλικό.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!