Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες και βροχές την Παρασκευή (25/11) - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Υγρός και με αραιή συννεφιά θα είναι ο καιρός την Παρασκευή (25/11) σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ με τους νοτιάδες να πνέουν στο Ιόνιο με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Βροχές αναμένονται στα δυτικά και τη νύχτα καταιγίδες στο Ιόνιο ενώ τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν κατά τις πρωινές ώρες.

Σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στη Βαρκελώνη, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, σκαρφάλωσε ο Γάλλος «Σπάιντερμαν», Αλέν Ρομπέρ.
Αυτοπροσώπως και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου του επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να παραδώσει το νέο ρωσικό διαβατήριο στον…
Ειδήσεις | Αλέξης Τσίπρας: Στη Φιλλύρα του νομού Ροδόπης μίλησε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (25/11/2016) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,…
Black Friday. Η Μαύρη Παρασκευή ξημέρωσε και στην Πάτρα με χιλιάδες καταναλωτές να τρέχουν, στην κυριολεξία, προκειμένου να στηθούν στις…
Σου θυμίζει το athleisure;
Τι αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της;
Αν κρίνεις από την αλλαγή στη διάθεσή μου, έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω τα looks για τις γιορτές! Και η…
Μίξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο

Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα και μετά θα αυξηθούν θα αναπτυχθούν στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9 και 15 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από μηδέν έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: στην Ήπειρο από μηδέν έως 15 και στις υπόλοιπες περιοχές από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και στη Θεσσαλία ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στις δυτικές περιοχές θα αυξηθούν.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!