Στο τέλος η ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Η ΑΕΚ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον Πλατανιά, όμως με γκολ στο τέλος του αγώνα κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 3-0. Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 77’ και στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ ενδιάμεσα στο 87’ σκόραρε και ο Αραβίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και κλείστηκε από τον Πλατανιά. Στις προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησε στο πρώτο μέρος καταγράφηκαν πρωταγωνιστής ήταν ο Αραβίδης σε δύο περιπτώσεις, ενώ προσπάθεια για γκολ έβγαλε και ο Αλμέιδα, ο οποίος όμως σούταρε άουτ.

Με νωθρή την Ένωση ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, ενώ από την άλλη ο Πλατανιάς προσπαθούσε να αιφνιδιάσει και να πετύχει γκολ. Στο 51’ ο Μπάρκας απέκρουσε το σουτ του Μουνάφο, ενώ τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να αλλάζει η μορφή του αγώνα.

Τελικά στο 77’ ο Μάνταλος, μετά από πρώτη κεφαλιά του Κολοβέτσιου, με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 87’ από δικό του φάουλ η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι, μετά στον Σιμόες και μετά στον Αραβίδη που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 90’ με σουτ του Μάνταλου, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0 (Novasports 2)

Γκολ:
77', 90' Μάνταλος, 87' Αραβίδης

Κίτρινες κάρτες:
Μάνταλος, Λαμπρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:
-

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (64' Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Μάνταλος, Πατίτο (90' Τσέλιος), Αλμέιδα (63' Πέκχαρτ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (80' Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67' Μεδρινός), Ντεβέσα (68' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!