Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ-Ο Τραμπ απείλησε να απελάσει 3.000.000 μετανάστες!

​Μπορεί στην πρώτη του ομιλία αμέσως μετά τις αμερικανικές εκλογές να εμφανίστηκε ενωτικός, ωστόσο οι χαμηλοί τόνοι δεν κράτησαν πολύ για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απείλησε να προχωρήσει στην απέλαση έως και 3.000.000 παράτυπων μεταναστών.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "60 Minutes" του τηλεοπτικού δικτύου CBS, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε τα δικά του μηνύματα για τις πολιτικές που σκοπεύει να ακολουθήσει.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Τραμπ στη Νέα Υόρκη και θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής τοπική ώρα (τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας), ωστόσο δόθηκαν στην δημοσιότητα κάποια αποσπάσματα της.

«Αυτό θα κάνουμε, θα πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών (…), αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από την χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή. Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από την χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα», δήλωσε ο Τραμπ, επιβεβαιώνοντας ότι θα προχωρήσει σίγουρα στην ανέγερση ενός «τείχους» στα σύνορα με το Μεξικό με στόχο να περιορίσει τις ροές των παράτυπων μεταναστών.

Σε ορισμένες περιοχές, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πως ενδεχομένως θα υπάρξουν «φράκτες», όμως, επέμεινε ότι «ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο».

«Είμαι πολύ καλός σε αυτό, αυτό που ονομάζουμε "κατασκευές"», σχολίασε με ειρωνική διάθεση ο μεγιστάνας των ακινήτων.

Δείτε επίσης:

Τραμπ σε Ερντογάν: Η κόρη μου Ιβάνκα σε θαυμάζει! – Εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία

Η ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ των Βαλκανίων προφήτεψε ότι ο Τραμπ δε θα προλάβει να ορκιστεί;

Υπό τους ήχους του «Air Force One» ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στους Αμερικανούς ως Πρόεδρος


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας