«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Κρήτης

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό τονίστηκε με κάθε τρόπο κατά τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη που είχαν στο Εργατικό Κέντρο Χανίων παραγωγοί από ολόκληρο το νησί, συντονίζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως ανέφεραν, προγραμματίζουν συνάντηση αγροτών και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης στις 12 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, ενώ απηύθυναν κάλεσμα προς όλο τον αγροτικό κόσμο του νησιού για να συμμετάσχει στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου. Επίσης, αντιπροσωπεία των παραγωγών Κρήτης πρόκειται να συμμετάσχει στη σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων στις 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, όπου θα καθοριστεί ο τρόπος αντίδρασης και το είδος των κινητοποιήσεων.

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!