Αν έχανε έφευγε, αν νικούσε έμενε, τώρα με το «Χ» θα κάνει η μάνα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν ο Παναθηναϊκός έχανε από τον Πανιώνιο, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Ιταλία. Αν νικούσε το τριφύλλι ο Ιταλός θα έπαιρνε παράταση. Για την ισοπαλία δεν υπήρχε πλάνο… Και γι’αυτό ίσως το γκολ του Βιγιαφιάνες ίσως να αποδειχτεί, αν όχι καταστροφικό, σίγουρα πάντως… αρνητικό για τους πράσινους. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι με τον συγκεκριμένο κόουτς υπάρχει περίπτωση ο βάτραχος να μεταμορφωθεί σε πρίγκιπα και να διεκδικήσει κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Παρά τα όσα ακολούθησαν του νέου στραπάτσου στο Άμστερνταμ, ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι κατώτερος των περιστάσεων στη Νέα Σμύρνη. Και ήταν διότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μαγικά. Ειδικά όταν δεν υπάρχει πλάνο. Ο Πανιώνιος αδικείται από το τελικό σκορ. Από κάθε άποψη. Ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες ευκαιρίες και ήλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του. Επίσης θεωρητικά δεν έχει την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Και το γεγονός ότι ο Στραματσόνι δήλωσε μετά το τέλος ΑΥΤΟΥ του αγώνα ότι «είναι θετικό ότι αντιδράσαμε στο τέλος», φανερώνει πως μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Όταν έχεις την ευκαιρία να καλύψεις το χαμένο έδαφος από τον Ολυμπιακό κι εσύ όχι μόνο δεν πλησιάζεις αλλά κάνεις τον… χαρούμενο που αντέδρασες στο τέλος και πήρες το «Χ» (οπότε έμεινες στα ίδια) κάποιος πρέπει να σου θυμίσει ότι είσαι στον Παναθηναϊκό κι όχι στον Αστέρα Ραχούλας κι ότι απέναντι σου ήταν ο φιλότιμος Πανιώνιος κι όχι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Λένε ότι ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Αν η διαφορά μιας ήττας από μία ισοπαλία, θεωρείται ικανή για να κρατήσει τον Αντρέα Στραματσόνι στον πράσινο πάγκο, προσδοκώντας σε… ανάσταση νεκρών, τότε ίσως για τον Παναθηναϊκό να ήταν πιο χρήσιμο να ηττηθεί από τον Πανιώνιο…


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!