Τρελά σκηνικά στο Φάληρο: Κράξιμο και συνθήματα υπέρ Τσόρι!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν μετά το τέλος του αγώνα και αποθέωσαν τον Τσόρι Ντομίνγκες

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League με το 1-1 κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, ωστόσο, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας τους.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα, ενώ ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του Τσόρι Ντομίνγκες, θέλοντας έτσι να πικάρουν τον Πάουλο Μπέντο που δε δείχνει να τον υπολογίζει.

Το όνομα του Αργεντίνου ακούστηκε πολλές φορές ρυθμικά και είναι δεδομένο πως το... μήνυμα είχε έναν και μοναδικό αποδέκτη: τον Πορτογάλο τεχνικό.

Από τον Ολυμπιακό σχολίαζαν ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είχε να κάνει με την απραξία τόσων ημερών.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί 9 ματς στην Ευρώπη και 8 στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Ελβετοί μετρούν 27 επίσημα ματς.

Μάλιστα τονίστηκε ότι την προηγούμενη εβδομάδα άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον Μπέντο για τι έχει συμβεί και δεν θα έχει αγωνιστική δράση, ενώ υποστήριζαν πως η κακή εικόνα των Πειραιωτών σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κρίνεται λογική.


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!