Δήμος Δέλτα: Αλλαγή προέδρου στη ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/11/2016
Αλλαγή προέδρου στη ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα  

Την αντικατάσταση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ) Πασχάλη Σάκα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2016, μετά την υποβολή παραίτησης την οποία υπέβαλε προς το Δήμαρχο Ευθ. Φωτόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο την έκανε  αποδεκτή. Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ κρατά ο Δήμαρχος Δέλτα.
Ο κ. Φωτόπουλος κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση «για σοβαρούς προσωπικούς λόγους» όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο για την άριστη συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου. Έκανε λόγο για δύσκολο έργο που κλήθηκε να φέρει σε πέρας αναλαμβάνοντας την προεδρία μιας και υπήρχαν προβλήματα όπως η έλλειψη προσωπικού και το συσσωρευμένο χρέος στην ΕΥΑΘ.   
Ομοίως, ο κ. Σάκας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη καθώς και όλη τη διοίκηση του Δήμου Δέλτα που ήταν άψογη, όπως είπε χαρακτηριστικά, και, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μεγάλα προβλήματα που κληρονόμησε η διοίκηση την 1-10-2014. Για τη στελέχωση κάναμε ενέργειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, είπε, ωστόσο εκτίμησε ότι ήταν από τις καλύτερες διοικήσεις που πέρασαν από τη Δημοτική Επιχείρηση.

          


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!