Ένωση Κεντρώων: Ο Γ. Καρράς να παραδώσει την έδρα

Να παραδώσει τη βουλευτική έδρα ζητεί η Ένωση Κεντρώων από τον μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο Γ. Καρρά, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων αναφέρει πως ο κ. Καρράς είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από το κόμμα. 

«Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής» σημειώνει και προσθέτει:

«Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα. Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα ποιος δάχτυλος υπάρχει». 

Γ. Καρράς: Ως ανεξάρτητος θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία

Πάντως, στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Καρράς αναφέρει πως θα συνεχίσει αυτόνομη πολιτική πορεία ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Ειδικότερα αναφέρει: 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου.

Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας.

Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά δήλωσε ότι δεν περιμένει να πάει ούτε στη Ν.Δ. ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να κάνει πολιτική καριέρα γυρολόγου.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να αποχωρήσει, είπε πως το κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει «λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της». Όπως είπε, αυτό το είχε εκφράσει από καιρό και ζητούσε τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας να μπορέσει να αποδώσει και ο ίδιος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ακόμη πως θα σκεφτόταν πάρα πολύ ακόμα και την παράδοση της έδρας, όμως «η βιασύνη του γραφείου Τύπου του κ. Λεβέντη να μιλήσει για "άρρωστο δέντρο"» τον αναγκάζει, όπως είπε, να υποστηρίξει πλέον την προσωπικότητά του. «Εγώ δεν είμαι το "άρρωστο δέντρο", και αν είμαι "άρρωστο δέντρο" γιατί δεν με είχε απομακρύνει ο Λεβέντης στο εξάμηνο;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αν υπάρχουν και άλλα "άρρωστα δέντρα" και έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!