Εντοπίστηκαν οι κλέφτες και τα φάρμακα της μεγάλης ληστείας του ΕΟΠΥΥ

Η υπόθεση βρίσκεται στην υπόθεση της προανάκρισης και ήδη έχει κληθεί και μεταβεί στην αστυνομία, κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά  ποιοι και πόσοι είναι οι δράστες, αλλά ούτε και σε τι κατάσταση είναι τα φάρμακα.

Θυμίζουμε ότι η λεία των ληστών είχε αποτιμηθεί από ανθρώπους του ΕΟΠΥΥ στο 1, 5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τα φάρμακα που είχαν κλαπεί αφορούσαν διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως Νεφρικής Ανεπάρκειας (ερυθροποιητίνες), Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, κυστικής ίνωσης, Μεσογειακής Αναιμίας (φάρμακα Αποσιδήρωσης) Σκληρυνσης Κατά Πλάκας και Νεοπλασιών.

Η πρωτοφανής για τα χρονικά ληστεία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα εκείνης της Δευτέρας από τουλάχιστον δύο ενόπλους , που εισέβαλαν στο φυλασσόμενο χώρο με τα φάρμακα υψηλού κόστους αφού έδεσαν και χτύπησαν τον έναν φρουρό καταφέρνοντας να του αποσπάσουν τα κλειδιά.

Πηγή: Healthview


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!